40 jaar christelijke boekhandel CLC in Apeldoorn

Op 24 juni 1983 werd aan de Asselsestraat 58 een christelijke boekhandel geopend. De boekwinkel, nu bekend als CLC Boeken en Muziek, is onderdeel van de wereldwijde zendingsorganisatie CLC International. Deze organisatie, die werkt in meer dan 50 landen, heeft als missie de verkoop van Bijbels en christelijke boeken. In de loop der jaren heeft de organisatie bijgedragen aan vele projecten en winkels in binnen- en buitenland, zoals in Mexico, Burkina Faso en Pakistan. De Apeldoornse winkel steunt de CLC boekhandel in Bulgarije om deze in stand te houden.

De achterliggende ‘corona-jaren’ hebben wereldwijd grote problemen gegeven om te kunnen voortbestaan. Maar door Gods hulp en de inzet van vele vrijwilligers kon de winkel in Apeldoorn blijven bestaan. Vanzelfsprekend is ook de steun van klanten door aankoop van boeken en cadeauartikelen in de winkel of via de website onmisbaar.

Per 1 september vorig jaar hebben Karel-Jan en Louise (foto) de leiding van de winkel overgenomen. Met veel plezier werken zij beiden, naast hun studie, twee dagen per week in de boekhandel.

24 juni bestaat CLC Boeken en Muziek 40 jaar. Dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. In de ochtend is er een meet & greet met Alette Koornneef, auteur van het boek ‘Nooit alleen’. De hele dag krijgt iedere klant een gratis ijsje van Van Swoll.

E-mailadres: www.clcnederland.com
Foto: Karel-Jan en Louise
Instagram: @boekhandelclc

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies