Workshop: Het evangelie op een laagdrempelige manier uitleggen

Wil je graag leren hoe je het evangelie op een laagdrempelige manier aan niet-gelovigen kunt uitleggen? Schrijf je dan nu in voor de gratis workshop “Het evangelie in 4 woorden” op zaterdag 30 september. Locatie: Baptistengemeente Kampen (Schalmei; Triangel 1 Kampen). Tijd: 10.30 uur – 15.30 uur

Deze gratis workshop is speciaal ontworpen voor christenen die graag anderen willen interesseren voor het geloof in Jezus. In slechts vier woorden worden de belangrijkste thema’s van het evangelie uitgelegd. Je leert hoe je op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier anderen kunt bereiken met het goede nieuws van Jezus.

De workshop wordt geleid door een ervaren spreker die zelf jarenlange ervaring heeft in het delen van het evangelie met anderen. Je leert het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en het opbouwen van het nodige vertrouwen om het evangelie op een effectieve manier te delen.

Een unieke kans

Of je nu al jarenlang christen bent of net begint, deze workshop bied je een unieke kans om je evangelisatievaardigheden te verbeteren. Je zult leren hoe je het evangelie op een praktische en laagdrempelige manier kunt delen met anderen, en je zult ontdekken hoe je het beste kunt omgaan met vragen en bezwaren. Mis deze kans niet om anderen te bereiken met het goede nieuws van Jezus. Schrijf je nu gratis in voor “Het evangelie in 4 woorden” op zaterdag 30 september en begin met het delen van het evangelie op een nieuwe en effectieve manier!

Aantal christenen in Nederland loopt terug

Cijfers laten zien dat het aantal christenen in Nederland en België steeds verder terugloopt. En dat is een geweldige kans voor de Kerk! Want een meerderheid van hen heeft de God van liefde nog nooit afgewezen, simpelweg omdat ze het evangelie nog nooit duidelijk gehoord hebben.

Ongemakkelijk

Het overgrote deel van de christenen vindt het ingewikkeld en ongemakkelijk om over hun geloof te praten met hun niet-gelovige buurman, klasgenoot of familielid. Terwijl ze het echt wel belangrijk vinden dat deze mensen ook de hoop en liefde van God leren kennen… Herken je jezelf hierin? Dan is de training wat voor jou!

Over: The God Story

Vandaag leeft een generatie (jong en oud) in Europa die niet of nauwelijks het evangelie kent. Het goede nieuws van God is hen nog nooit (of niet goed) uitgelegd. Velen hebben God niet afgewezen, maar zijn simpelweg niet bekend met wie Hij is. Wij willen daar als The God Story verandering in brengen! Sinds 2009 proberen we op verschillende eigentijdse manieren mensen van ‘nu’ te verbinden met Jezus. Omdat we geloven dat de hoop in Jezus voor iedereen is.

Een aantal van onze kernwaarden zijn dat we samenwerken met de breedte van de plaatselijke Kerk, de Kerk toerusten om Jezus bekend te maken en niet-christenen op begrijpelijke wijze bekendmaken met de levensveranderende kracht van Jezus.

Meer informatie en aanmelden: www.thegodstory.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies