Paastour

Deze week zijn mijn vriend Jaap en ik bezig met de paastour voor scholen. In deze week komen er zo’n 2500 leerlingen op allerlei verschillende scholen. Dus ik sta op het punt om naar de carpoolplek te rijden waar ik zal overstappen in Jaaps busje. Vandaag staat Groningen op het programma.

Gisteren waren we in Ede. Eergisteren in Hardenberg en Enschede.. Morgen naar Amersfoort… Dit vraagt veel van ons, maar dat hebben we er voor over.

Dat is gelijk het thema van de tour: ‘Hoe groter de prijs, des te groter is het offer dat je daarvoor wil brengen’. Elke droom kost wat. Jezus ging aan het kruis en gaf zijn leven. Wat hij heeft doorstaan kan niemand echt begrijpen, zo groot was het. Dus de droom, het ideaal datHem zover bracht moet enorm zijn. Onze redding, dat het met ons goed zou komen en wij God weer kunnen leren kennen. Verschillende leerlingen en docenten gaven aan dat de boodschap ze diep heeft geraakt.

Ik heb wat filmpjes gemaakt deze week, maar ik krijg ze nog ff niet online. Dat komt dus nog. Een soort van tourverslag. Ok, nu snel naar de auto!

Ik heb trouwens nog wat prachtige foto’s van Praise United in Emmeloord. Binnenkort gaat het hele evenement van start in Ten Boer. Kom jij uit het Noorden van Nederland? Dan zou het geweldig zijn als je meedoet! Kijk maar even op www.senntenboer.nl

01-04-2010
136
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies