Christenjongeren Apeldoorn steken handen uit de mouwen

Na een eerder succes in 2004 organiseert jongerenkerk The Living in de week van 7 t/m 12 juni 2010 opnieuw ‘The Noise’, een project waarbij christelijke jongeren een positief geluid willen laten horen en de handen uit de mouwen steken.

De maatschappij kan een goed geluid wel gebruiken en dus gaan wederom de handen uit de mouwen voor het opknappen van vervallen woningen en openbare ruimtes, het bezoeken van sociale projecten en het organiseren van open sportactiviteiten.

In samenwerking met Stichting Present worden diverse sociale projecten bezocht. Het team van The Living krijgt hierbij hulp van een groep vrijwilligers uit de Verenigde Staten. Naast de sociale projecten zullen er ook verschillende activiteiten plaatsvinden in de binnenstad.

Ook zal The Living als afsluiting opnieuw een groot concert houden in Gigant. The Living is sinds maart 2008 een zelfstandig kerkgenootschap maar is bekend geworden door de maandelijkse jongerendiensten die in Gigant werden gehouden. Daarom zal The Living dit podium zondag 13 juni opnieuw betreden, vanaf 19:00 uur.

Meer details hierover volgen in een later bericht.

Activiteit: The Noise of The Living

Wanneer: 7 t/m 12 juni 2010

01-06-2010
Jongeren
https://www.theliving.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies