Geslaagd live concert in Ommen met Nederlandse gospelartiesten

Zaterdagavond 18 september werd in Ommen de aftrap gegeven van een nieuwe gospeltour. Verschillende Nederlandstalige gospelartiesten werken samen in het nieuwe initiatief: het ‘EdenMuziek live concert’. De aanwezigen in Ommen genoten van de optredens van Paulina Zoetebier, Talitha Nawijn en Eddy & Jennifer.

© foto: christelijknieuws.nl

Verschillende gospelartiesten sloegen de handen ineen voor een nieuw initiatief: het ‘EdenMuziek live concert’. Samen met het platenlabel EdenMuziek hebben ze een Nederlandstalige concerttour georganiseerd. Op het programma staan op dit moment de locaties: Ommen, Emmeloord en Almelo.

Tijdens een avondvullend programma waarin verschillende Nederlandstalige gospelartiesten hun repertoire brengen, kan het publiek genieten van eerlijke gospel van eigen bodem. Een avond vol zelfgeschreven nummers, eigen muziek, en bijzondere verhalen. Voor de concerttour is een speciale website opgezet waar alle info te vinden is en kaartjes te bestellen zijn: www.edenmuziek.nl/concert. Het eerste concert van deze tour werd gehouden op zaterdag 18 september in de Gereformeerde Kerk De Kern aan de Bouwstraat Ommen.

19-09-2010
Muziek
https://www.edenmuziek.nl/concert

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies