RETOUR concert met Martin Brand

Jezus komt terug. Dat is de stellige overtuiging van de meeste christenen. Toch staan we hier niet dagelijks bij stil. Wat betekent de wederkomst voor ons vandaag? In deze nieuwe concerttour, de RE:TOUR worden we aangespoord en bemoedigd door de heldere belofte van de Bijbel over die belangrijke terugkeer die misschien dichterbij is dan we denken. Een eerlijk, bemoedigend en motiverend liedprogramma.

Sinds Martin in 2004 begon bij Operatie Mobilisatie heeft de band in dienst gestaan van de missie van OM-Nederland. Mensen motiveren voor de grote Opdracht. Door gebed, gaan en geven…

Martin zingt en schrijft Nederlandstalige liedjes die veel blijken los te maken. De laatste jaren kwamen drie Nederlandstalige albums uit. Tijdens de nieuwe tour zullen voor het eerst liedjes van een nieuw 4e album worden gezongen. Voor veel mensen waarschijnlijk een reden om naar dit concert te komen. Naast de luisterliedjes, in persoonlijke interactieve setting gebracht, is er wat ruimte voor samenzang. Er worden passende filmpjes gebruikt en er zal een korte toespraak zijn over de terugkeer van Jezus.

Komende concerten:

Za 16 oktober – IJsselmuiden – PKN-gemeente

Za 23 oktober – Herwijnen – Gereformeerde Kerk

Za 6 november – Ten Boer – SENN

Zo 14 november – Middenmeer – Evangelische gemeente

Zo 21 november – Hardenberg – JdC (jongerenorganisatie)

Za 11 december – Oisterwijk – Ecovata

15-10-2010
Muziek
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies