I wanna Be en ChristenUnie organiseren Talentenmarkt

De stichting I wanna Be en de ChristenUnie slaan de handen ineen om samen te werken aan de toekomst van jongeren in de stad. ,,De ChristenUnie gaat ‘down’ met de jeugd’’, vertelt Tabitha Willemsen, voorzitter van de stichting. ,,We gaan samen de strijd aan niet tégen, maar vóór de jongeren”. Gospelformatie 4DaLord (foto) zal een concert verzorgen.

Op zaterdag 26 februari wordt in sporthal Stedenwijk een Talentenmarkt gehouden. Aansluitend is er een benefietavond ten bate van Houses of Hope, een gezinsvervangend tehuis voor geestelijk en fysiek misbruikte kinderen in Suriname.

Willemsen vertelt dat de stichting benaderd is door de ChristenUnie om samen jongeren een platform te bieden voor hun talenten. ,,Als christenen willen wij niet alleen politiek bedrijven maar ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid de jeugd een hoopvolle toekomst bieden’’, vertelt Jan Otter namens de partij. ,,Met deze dag creëren wij een platform voor de jeugd om hun talenten te ontwikkelen.

Bedrijven en scholen zijn aanwezig om de jeugd te informeren. Diggin’ & Digg’Out komt met een graffitimuur en er is een rap-battle. Speciaal voor I wanna Be heeft modeontwerpster Claire Vijent van Maison De C een exclusieve jurk beschikbaar gesteld voor veiling tijdens het benefietevenement. De ontwerpen van Vijent worden gecombineerd met creaties van JaneSS Headaccesories en sieraden van Guanita Boomsma. Kaarten voor de benefietavond zijn te koop voor vijf euro.

De kern van 4 da Lord bestaat uit 4 broers

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies