Concert met 1000 stemmen voor Japan

Het concert ‘1.000 stemmen zingen voor Japan’ is ontstaan uit een initiatief van Novation Concerts. Op het christelijk gebied was nog weinig gedaan om dit doel te steunen, daarom heeft een aantal bekende muzikanten en sprekers de handen ineen geslagen. Een van hen, zangeres Rosalinda van Dijkhorst (foto), komt zelfs met een nieuwe single ‘Hij draagt jou ook morgen’

Deze single is speciaal gemaakt voor het benefietconcert 1.000 stemmen zingen voor Japan dat op 17 juni 2011 gehouden zal worden. De opbrengst van deze single is bestemd voor Japan.

De avond zal bestaan uit zowel instrumentale muziek, solisten en koorzang alsmede samenzang. Het beloofd een fantastische avond te worden en nodigen u dan ook van harte uit!

De avond zal worden gehouden op 17 juni 2011 in de Breepleinkerk te Rotterdam. Deze kerk is gelegen aan de van Malsenstraat 104 in Rotterdam Zuid.

Wie doen er mee:

Martin Mans, Martin Zonnenberg,Marjolein de Wit, Arie de Korte, Jantine Kalkman, Rosalinda van Dijkhorst, Vincent van Dam, Javier Guzman, Mark Westdorp, Christina den Ouden, Klaas de Boer,

Jaap Klootwijk en Arno den Ouden.

13-06-2011
Hulpverlening
https://www.novationconcerts.nl/index.html

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies