Pinksterconferentie Opwekking trok meer dan 55000 bezoekers

Opnieuw is het bezoekersaantal van de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen gestegen. Dit jaar trokken zo’n 55.000 mensen uit het hele land naar het terrein van Walibi. Onder deze bezoekers meer dan 18.000 kampeerders die deel namen aan dit vierdaagse evenement. Opwekking is uitgegroeid tot het grootste christelijke meerdaagse evenement.

© christelijknieuws.nl

Tijdens het hoofdprogramma stond het thema ‘Eén Weg, één Waarheid, Jezus’ centraal. Sprekers zoals Kees Goedhart en Otto de Bruijne hebben hier op hun eigen wijze invulling aan gegeven.

Naast de programma’s in de grote tent konden de bezoekers kiezen uit tal van kleine workshops en specifieke programma’s. Ook was er een uitgebreid Jongerenprogramma voor verschillende leeftijdsgroepen.

Op het terrein stond als vanouds de grote tent met daarin tientallen zendingsorganisaties die via hun stands de bezoekers konden informeren over hun werk. Dit werk wordt onder de paraplu van EZA gedaan.

De Muziektent werd dit keer helaas niet verzorgd door GMI, dit bedrijf ging enkele weken voor de conferentie failliet. Met hulp van zakenpartners en stichting Opwekking zagen enkele medewerkers van GMI toch kans de muziektent te bemannen en kon de verkoop van een breed assortiment van muziek doorgang vinden.

13-06-2011
Kerk
https://www.opwekking.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies