Crossroad Event Hoeksche Waard

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2011 barst het feest weer los! Na het succes in 2009 vindt ook dit jaar het evangelisatieweekend Crossroad Event plaats. En reken maar, ook dit jaar gaat het dak eraf! Het wordt weer een spetterend feest met muziek, dans en sprekers. Dit alles om het evangelie van Jezus Christus te laten horen aan kinderen, jongeren en volwassenen in de Hoeksche Waard.

Het programma mag er ook dit jaar weer zijn! Wat kun je verwachten?

Het weekend begint zaterdagmiddag met een kinderconcert van de Continental Kids. De zaterdagavond wordt ingevuld door stepgroep de GideonsGANG, spreker en evangelist David de Vos en praise- & worshipband Limpid uit Oud-Beijerland. De sing-in op zondagmiddagprogramma wordt begeleid door de MP3 Praiseband uit Strijen. Kijk voor promotiefilmpjes, meer informatie en foto’s op www.crossroadhw.nl

De kaartverkoop voor het Crossroad Event is gestart. Kaarten kosten voor de zaterdagmiddag € 3,- per stuk, zaterdagavond € 5,- per stuk en zondagmiddag is de toegang vrij. Kaarten zijn verkrijgbaar via info@crossroadhw.nl, telefoonnummer: 06-41555461, bij de tent of bij één van de voorverkoopadressen (Bijbelkiosk Oostdijk 1d, Oud-Beijerland, Kapsalon Villevoije Kerkstraat 37, Strijen, Drukkerij van den Herik, Beneden Strijensedijk 7-9, ’s-Gravendeel). Het evangelisatieweekend vindt plaats in een tent op het Molenschaar-terrein in Strijen.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Crossroad Hoeksche Waard; een organisatie van mensen uit diverse kerkelijke gemeenten uit de Hoeksche Waard die hun krachten, inzichten en gaven bundelen om het christelijke geloof bekend te maken in de Hoeksche Waard. Meer over het werk van de stichting en de kerken die de stichting ondersteunen is te vinden via onderstaande link.

23-08-2011
Evangelisatie
https://www.crossroadhw.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies