Nieuw event van Villavie in de Schuilplaats in Ede

Op zaterdag 5 oktober 2024 organiseert Villavie een event voor christelijke vrouwen in de Schuilplaats in Ede. Deze dag staat in het teken van bemoediging, God en elkaar ontmoeten en genieten. Op het event komt zangeres Pearl Jozefzoon, bekend van de musical Dreamgirls, de worship leiden. Het thema van het event is: Blessed to be a blessing.

Eline Hoogenboom, oprichter van Villavie: “Wij vrouwen zijn gezegend in wie we zijn maar durven dat vaak niet genoeg te laten zien. We blijven twijfelen en zeggen: ‘Wie ben ik?’ maar ik geloof dat we veel uit te delen hebben. Villavie staat voor voluit leven en daarbij hoort dat we in verbinding met God en anderen staan. Het is mijn verlangen dat vrouwen echt leren zien dat Gods genade genoeg is en dat ze daarvan uit mogen delen.’ 

Verrassingsgast 

Op het Villavie event komt ook Nelske Vink-Jonker spreken, auteur van het boek Het geschenk van Martha en een verrassingsgast uit Sri Lanka. Eline was afgelopen jaar op reis naar dit land en onder de indruk van de getuigenis van deze vrouw. 

Tijdens het event worden vrouwen in de watten gelegd met lekkere gebakjes en een goede lunch. Ook is er veel ruimte om te shoppen bij verschillende stands en ruimte voor ontmoeting. Met het event hoopt Villavie vrouwen te bemoedigen en aan te vuren.

Villavie is een van de grootste christelijke vrouwenplatforms in Nederland. Vorig jaar vond het eerste Villavie event plaats in Apeldoorn en trok ruim 750 vrouwen. Villavie helpt vrouwen voluit te leven in plaats van geleefd te worden. Dichtbij God, dichtbij zichzelf. Dat doet Villavie door middel van podcasts, boeken, leesplannen, cursussen en een membership. 

Meer informatie over het event: www.villavie.nl/event
Foto’s: Met Esmee fotografie

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies