Wim de Keijzer helpt verslaafden in Brazilië

In dit vraaggesprek hebben we contact met Wim de Keijzer, zendeling in Ritápolis, een dorp in Brazilië. Wim de Keijzer helpt daar samen met zijn vrouw Daniëlle mensen die te maken hebben met een verslaving in hun leven.

Je hoort in het interview hoe Wim opgroeide in Nederland en ook hoe Wim & Daniëlle vanuit Nederland in Brazilië terechtkwamen. Wim vertelt ons tevens over de adoptieplannen die ze hebben en de uitbreidingsplannen van hun organisatie Agua Viva.

Een nieuwe start

Wim geeft ook uitleg over de origine van verslavingen en hij legt uit hoe zij met Gods hulp proberen mensen een nieuwe start te laten maken. God riep Wim met Daniëlle op een speciale manier om naar Brazilië te verhuizen. Een bijzonder verhaal van gewone mensen die besloten Gods roepstem te volgen.

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Blog Wim & Daniëlle: volgdekeijzer.wordpress.com
Website: www.aqua-viva.org
FB: @ComunidadeAguaVivaNl
IG: @aguavivanl
Beeld: Zending & Gemeente

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies