Filiae en Reni & Elisa delen kerst met lokale koren en band

Vocal Group Filiae en duo Reni & Elisa bundelen opnieuw de krachten na de succesvolle samenwerking van het ‘Dichtbij’-concert eerder dit jaar. Nu trekken ze voor het eerst met een kersttour door Nederland. Ze werken samen met diverse koren. Elke avond zal er een ander swingend gospelkoor uit de omgeving van de partij zijn.

Zo brengen ze de kerstboodschap dichtbij! Tussen 12 en 23 december vinden de zes sfeervolle ‘Share’ concerten verspreid over het land plaats. Luister en zing mee met ontroerende en herkenbare kerstliederen die het prachtige kerstverhaal vertellen. Een avond om niet te vergeten!

Duo Reni en Elisa

Het duo Reni en Elisa is een echtpaar dat vanuit hun passie leeft en dat als voorrecht beschouwt, om zo de liefde van God door te geven in hun muziek. Mensen ervaren de avonden met hen vaak als warm, bemoedigend en bijzonder opbouwend. Naast hun bekendheid, door het schrijven en maken van muziek voor Opwekking, hebben ze ook veel prachtige persoonlijke liedjes in het Nederlands, zoals ‘Hou vol’ en ‘Als het leven soms pijn doet’, diamanten. Maar ook hun liederen die het verhaal van kerst vertellen deze avond, hebben een herkenbaar Reni en Elisa stempel. Natuurlijk zal er ook samen met het publiek worden gezongen.

Filiae

De meiden van Vocal Group Filiae worden ook wel de drie zingende zussen genoemd en willen juist die speciale connectie laten zien tijdens hun concerten. De sound van hun muziek is fris en speels. “We genieten van het meerstemmig zingen. Maar vooral met kerst is het mooiste om jullie mee te nemen in de muziek, de sfeer, de verhalen rondom kerst, en ons geloof.”

Gospelkoren

De gospelkoren die per avond meewerken zijn bekend in de regio, en weten stuk voor stuk het publiek te boeien met betekenisvolle en swingende kerstnummers. Op 12 december in Hardinxveld-Giessendam is dat Jeugdkoor Op Weg, die onlangs nieuwe opnames maakte voor het 50-jarig bestaan (dirigent Bastiaan van der Pijl). Op 14 december in Woerden doet Chaverim o.l.v. Peter Verwey mee. Op 15 december in Heerjansdam zingt Women Worship o.l.v. Maarten Wassink mee. 20 december in Voorthuizen kun je Gospelkoor Spring horen, die onder leiding van Remko Hakkert de boodschap van het evangelie gepassioneerd vertolken. 21 december in Kampen doet Higher Level (o.l.v. Ria van Dijkhorst) mee; het enthousiaste koor met een passie voor God en voor zingen. En op 23 december wordt het podium gedeeld met gospelkoor All Rise uit Bunschoten (dirigent Andre Rave) met hun enthousiaste motto ‘Rise up and shine for Jesus’. Alle avonden beginnen om 20:00 uur.

Hoe je kerst ook viert; kerstmuziek is ongetwijfeld een traditie die we allemaal delen met elkaar. Kom luisteren of zing mee: ‘SHARE’ CHRISTMAS!

met Jeugdkoor Op Weg
donderdag 12 december 2024 – 20.00 – Hardinxveld-Giessendam
Gereformeerde Kerk, Jan Steenstraat 5 , 3372 XH

met Gospelkoor Chaverim
zaterdag 14 december 2024 – 20.00 – Woerden
Gereformeerde kerk | Opstandingskerk, Wilhelminaweg 8, 3441 XC

met Women Worship
zondag 15 december 2024 – 20.00 – Heerjansdam
Dorpskerk, Molenweg 8, 2995BL

met Gospelkoor Spring
vrijdag 20 december 2024 – 20.00 – Voorthuizen
Bethabara, Van Den Berglaan 79 , 3781 GE

met Gospelkoor Higher Level
zaterdag 21 december 2024 – 20.00 – Kampen
Eudokiakerk, Wederiklaan 54, 8265 DD

met Gospelkoor All Rise
maandag 23 december 2024 – 20.00 – Bunschoten-Spakenburg
Ontmoetingscentrum de Bron, Molenstraat 23, 3752CG

Web: www.events4Christ.nl
Tickets: Bestellen
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies