Zoeklichtdag 2024 live op televisie bij Family7

Zaterdag 5 oktober 2024 organiseert stichting Het Zoeklicht wederom de Zoeklichtdag. Oscar Lohuis, Wietse van der Hoek en Roelof Ham spreken over Gods trouw en plan met Israël, de gemeente en de wereld.

Juist in deze tijd is de verwachting van de terugkomst van de Here Jezus groot en is het belangrijk om te delen hoe trouw God is en wat Zijn plannen zijn. Het thema is daarom niet voor niets ‘Groot is uw trouw, o Heer’. De dag wordt muzikaal begeleid door Delise met haar band. Zij zal de dag omlijsten met prachtige liederen van Johannes de Heer, Opwekking en haar eigen geschreven nummers.

Leven uit verwachting

Al 105 jaar zet Het Zoeklicht zich in om christenen op te roepen om te ‘leven uit verwachting’. Het leert om waakzaam te zijn en te letten op wat er gaande is in de wereld. Aan de tekenen van de tijd kan je zien dat Christus’ komst niet ver weg is. Met het oog op de wederkomst worden we als christenen opgeroepen om het Evangelie te verkondigen en een heilig en van de Geest vervuld leven te leiden.

Live bij Family7

Uniek is dat de Zoeklichtdag dit jaar live wordt uitgezonden bij de christelijke televisiezender Family7.
Iedereen die de dag niet kan bezoeken heeft nu de unieke mogelijkheid om vanuit de eigen woonkamer de hele dag zelf mee te maken.

10:00 u – opening Zoeklichtdag
10:30 u – Gods trouw en plan met Israël – Oscar Lohuis
11:35 u – Gods trouw en plan met de Gemeente – Wietse van der Hoek
13:50 u – Gods trouw en plan met de wereld – Roelof Ham
15:30 u – Afsluiting Zoeklichtdag

Family7 op jouw televisie

Family7 kan je bekijken via Ziggo 230, KPN 78, Solcon 300, Telfort 78, XS4ALL 78, Online 152, Fiber 152, Stitpe 58, Tweak 152, Odido 379, Kabelnoord 72, SKV 26, SKP180, YouFone 51, Kabeltex 203, Trined 51, Multifiber 58, Budget-alles-in-1 78.

Zoeklichtdag bezoeken

De zoeklichtdag vindt plaats in de Basiliek in Veenendaal. Wil je er zelf bij zijn? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Hoe gaat het met het team van Het Zoeklicht?

Het team van Het Zoeklicht is de afgelopen tijd druk geweest met de voorbereidingen voor de Zoeklichtdag. We doen dat met elkaar naast al onze andere werkzaamheden. Heel zegenrijk, maar wel intensief, zeker naarmate de dag zelf steeds dichterbij komt. We zien echt uit naar 5 oktober. We willen met het team van vrijwilligers en personeel ons inzetten om de dag zo fijn en goed mogelijk te maken voor jullie allemaal. We hopen jullie daar te ontmoeten! 

In Amersfoort wordt ondertussen druk verder gewerkt aan het klaarmaken van ons nieuwe gebouw, zodat we dat in 2025 kunnen betrekken. Het is een hele klus, maar het eindresultaat beloofd veel. We zien uit naar het moment dat alles af is.

Auteur: Algred van der Heide / Zoeklicht
Toegangskaarten: www.zoeklicht.nl/zoeklichtdag
Televisie: www.Family7.nl
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies