Gospelband Leeland geeft concert in Veendam

Stichting Afterbeat haalt Leeland naar Nederland. Op 18 juli zal de band een concert geven in Hotel Parkzicht in Veendam. In de afgelopen jaren onderging de band de nodige wijzigingen in de bezetting, maar bandleider Leeland Mooring is de constante factor gebleven. Verder bestaat de band uit broer Jack Mooring (keyboardspeler), zus Shelly Mooring (bassist), Casey Moore (gitarist) en Mike Smith (drummer).

De productie van het nieuwe album ‘The great awakening’ is door Paul Moak gedaan, die eerder werkte met onder andere Matt Maher en Third day. Tijdens het hele proces is getracht zo dicht mogelijk bij het live-geluid van Leeland te blijven door zo min mogelijk aan het ‘ruwe’ materiaal te sleutelen. Het nieuwe album zal veelvuldig aan bod komen tijdens het concert van Leeland in Veendam.

Leeland zal op meerdere plekken in Nederland optreden maar omdat Stichting Afterbeat de band naar Nederland wist te halen heeft Afterbeat het alleen recht in het noorden.

Stichting Afterbeat Veendam bestaat uit een aantal enthousiastelingen die zich willen inzetten voor de jeugd in Veendam en omstreken, dit doen wij door verschillende activiteiten te organiseren in de vorm van sport en concerten. Vanuit onze christelijke levensovertuiging willen wij laten zien dat er meer is tussen hemel en aarde. Onze levens maar vooral onze activiteiten laten een hele andere kant van het christendom zien dan de meeste mensen gewend zijn. Door sport, hippe concerten en festivals en nog veel meer willen wij de jongeren ontmoeten, een feestje bouwen en relaxed met hen praten over die dingen die hun bezig houden.

Stichting Afterbeat Veendam weerspiegelt de moderne kerk in Veendam en laat zien dat deze niet saai hoeft te zijn. Daarom kun je op de website niet alleen onze moderne evenementen vinden maar ook evenementen/diensten van kerken uit Veendam en omgeving.

14-04-2012
Muziek
https://www.afterbeatveendam.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies