HQ kunst school veilt Helmantels

Ook dit jaar zetten kunstenaars zich in voor de HQ kunst school. De realist Henk Helmantel is één van hen. Twee van zijn werken en doeken van andere schilders worden geveild tijdens het derde benefietdiner dat door HQ georganiseerd wordt.

Directeur Jefta Alberts: “Het is fantastisch dat gerenommeerde kunstenaars zich willen inzetten voor jong talent. Op deze manier krijgen jongeren de kans om dit talent te ontwikkelen.” De opbrengst van het benefietdiner en de verkochte werken komt ten goede aan het werk van Stichting Heavenly Quality.

Ook als u niet aanwezig kunt zijn kunt u een bod uitbrengen voor 30 mei via mail adres: jefta@hqschool.nl.

Naast de veiling en het diner zullen de studenten van de school een aantal optredens verzorgen. De presentatie ligt in handen van Otto de Bruijne.

Locatie van dit event: Restaurant De Salentein in Nijkerk.

Voor meer informatie over het benefietdiner en de veiling gaat u naar www.hqschool.nl. U vindt daar een overzicht van alle veilingstukken, waaronder werken van: Gertjan Scholte-Albers, Peter Hofland, Henk Pietersma, Maron Hilverda, José Marcus en Donovan Spaanstra en anderen… Ook als u niet aanwezig kunt zijn kunt een bod uitbrengen op één van de werken.

08-05-2012
Jongeren
https://www.hqschool.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies