Martin Brand met spoed opgenomen in ziekenhuis

Zondag 3 juni – ‘Vanochtend heeft Martin heel onverwacht een hartstilstand gehad.’ Zo laat zijn vrouw Susanne weten via Martins website. ‘Na reanimatie is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de hartstilstand wordt onderzocht, maar is nog niet bekend. Op dit moment wordt hij kunstmatig in coma gehouden. Hoe het verder zal verlopen is nog onduidelijk. Het zou fijn zijn als jullie meebidden.’

Martin Brand zou komende zaterdag spreken op de EO-Jongerendag en keek daar enorm naar uit. “Ik vind het een grote eer dat ik dit mag doen. God heeft een plan met deze dag en ik mag hierin meewerken”, vertelde Martin laatst nog enthousiast.

Hij is 32 jaar, is getrouwd en vader van Noah. Martin spreekt door heel Nederland, is een bekend (gospel)artiest, radiopresentator en schrijft ook veel liederen. Daarnaast is hij docent op de HQschool.

We willen iedereen die dit bericht leest vragen om te bidden voor Martin en zijn gezin. Moge de Here God het leven van Martin sparen en hem herstel en genezing geven.

Update – Maandag 4 juni 2012

Vandaag gaan de artsen proberen de kunstmatige coma op te heffen. Het is onbekend wanneer Martin dan bij bewustzijn komt; dit zou dagen kunnen duren.

Henk-Jan Oudenampsen
© Henk-Jan Oudenampsen
02-06-2012
Jongeren
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies