Martin is van de beademing af en ontwaakt uit zijn coma

Martin Brand is maandagavond van de beademing af en ontwaakt langzaam uit zijn coma. Hij herkent mensen om zich heen en heeft een paar woorden gewisseld. Hoe het zich verder zal ontwikkelen is nog afwachten. Laten we blijven bidden voor verder herstel.

Susanne zegt dinsdagmorgen: ‘Mijn allerliefste liefste in gisteravond ontwaakt uit zijn coma; wat een wonder! Vandaag beginnen de vervolgonderzoeken om de oorzaak te achterhalen en te kijken hoe het nu echt met hem gaat, spannend. Martin vroeg net naar me, dus ik ga er NU naartoe.’

Zondagmorgen 3 juni heeft Martin Brand heel onverwacht een hartstilstand gehad. Na reanimatie is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de hartstilstand wordt onderzocht, maar is nog niet bekend. Hij is ruim een dag kunstmatig in coma gehouden.

Vanavond (maandagavond) is hij van de beademing af en ontwaakt langzaam uit zijn coma. Hij herkent mensen om zich heen en heeft een paar woorden gewisseld. Hoe het zich verder zal ontwikkelen is nog afwachten.

De vele steunbetuigingen en gebeden doen de familie en vrienden goed. Er wordt veel meegeleefd en gebeden in het land. Laten we de Here danken voor de ontwikkelingen en blijven bidden voor verder herstel.

Henk-Jan Oudenampsen
© Henk-Jan Oudenampsen
04-06-2012
Jongeren
https://www.martinbrand.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies