Wittenberg houdt trainingsdag voor jongerenwerkers

Bijbelschool de Wittenberg viert dit studiejaar haar 40-jarig bestaan. Tijdens het hele jaar worden diverse activiteiten georganiseerd. Het volgende evenement is een trainingsdag voor christelijke jongerenwerkers op vrijdag 8 februari 2013.

Een jongerenwerker is een held! En werkt samen met andere helden: tieners, leidinggevenden, collega’s, vrijwilligers en ouders. Het is een uitdaging om rust en evenwicht te vinden in het werk en te ontdekken waar je kracht ligt.

Tijdens de trainingsdag laten we zien wat de plek van een jongerenwerker is te midden van de andere helden. Hoe kun jij hen ‘eren’? Dat is de boeiende vraag die we aan de orde stellen. De Wittenberg heeft samen met Innov8 (netwerk voor professionals in het christelijke jeugdwerk) een interessante trainingsdag georganiseerd waarbij naast inhoudelijke programma’s ook volop gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

’s Ochtends spreekt Jan Willem Roseboom van Family Factory (netwerk van ouders die elkaar ontmoeten en inspireren) over het werk en de positie van de jongerenwerker. In het middagprogramma worden een viertal workshops aangeboden; We love our Youthworker, We love our Parents, We love our Young People, We love our Voluntary.

Locatie: Bijbelschool de Wittenberg, Krakelingweg 10, Zeist

Tijd: 10.00-16.00 uur

Kosten: € 17,50 per persoon (incl. koffie/thee en lunch). Leden van de Evangelische Alliantie ontvangen € 2,50, korting en (oud) JWO-studenten ontvangen € 10,00 korting.

Aanmelden en informatie:

© Henk-Jan Oudenampsen
16-01-2013
Jongeren
https://www.jongerenwerkersopleiding.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies