Tijdloos nummer evangelisatieblad beschikbaar

OMMEN – Het lentenummer 2013 van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar en kan vanaf nu worden besteld. Dit voorjaar is het blad tijdloos, waardoor het rond Pasen én het hele verdere jaar kan worden gebruikt. Dat maakt het blad ook geschikt voor (camping)evangelisatie in de zomer.

Leven.nu is een uitnodigend magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek. Deze editie bevat een artikel over de Ark van Noach, naar aanleiding van de replica op ware grootte van de ark, die nu in Dordrecht ligt. Een ander artikel gaat over het boek ‘De wereldwijde vloed’, waarin auteur Tjarko Evenboer betoogt dat het verhaal van de ark wereldwijd bekend is in allerlei vóórchristelijke mythes en volksverhalen. Verder bevat dit nummer van Leven.nu een getuigenis van een jonge vrouw, die het geloof in God in haar opvoeding had meegekregen, maar pas later een persoonlijke band met God ging ervaren. Het hele magazine is te bekijken op de website www.leven.nu.

Uitdelen of verspreiden

Het magazine is geschikt om huis-aan-huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst. Via de gelijknamige website kunnen lezers reageren of meer informatie vinden. Naast het magazine zijn er ook boekenleggers en wenskaarten verkrijgbaar rond hetzelfde thema en er is een speciaal Leven.nu Johannes-evangelie en een luister-CD van datzelfde evangelie.

Bestellen

Meer informatie en bestellen via www.leven.nu of bel 0529-462303.

Bestellen graag vóór 4 maart 2013

Prijzen:

vanaf 10 ex. € 0,27 per stuk;

vanaf 100 ex. € 0,25 per stuk;

vanaf 200 ex. € 0,22 per stuk

vanaf 500 ex. € 0,20 per stuk;

vanaf 1000 ex. € 0,19 per stuk;

vanaf 5000 ex. € 0,18 per stuk

Verzendkosten per bestelling: € 2,95.

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema en stichting Agapè, maar wordt tegenwoordig uitgegeven en geproduceerd door AmpsenDesign, daarin bijgestaan door een team van enthousiaste medewerkers. Het blad verschijnt ieder half jaar, rond Kerst en Pasen, en wordt besteld en verspreid door allerlei verschillende kerken, groepen en particuliere christenen.

20-01-2013
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies