Tom: Ik moest gewoon mijn verhaal vertellen

De 15-jarige Tom uit Dublin (Ierland) was met zijn ouders op reis naar Hong Kong en zag tot zijn grote verbazing de Logos Hope daar liggen. ”Ik dacht dat het schip in Taiwan zou zijn, maar begreep dat door problemen in de machinekamer dat bezoek geannuleerd moest worden. Toen ik het schip zag, rende ik er direct naar toe, want ik moest gewoon mijn verhaal te vertellen.

Ik was voor het eerst op de Logos Hope in mei 2009 in Dublin. Ik was met onze jeugdgroep aan boord voor een evenement. Toen wist ik niet echt wat het schip was. Ik was agnostisch, zeg maar iemand die bovennatuurlijke verschijnselen voor onmogelijk acht. Ik weet nog goed dat Justin uit Bermuda een praatje hield en op een gegeven moment vroeg om op te staan als we echt al onze zonden achter ons wilden laten. Ik zei tegen mezelf: ‘Ik zal nooit opstaan’, maar iets in mij zorgde dat ik dat wel deed. Toen ik mijn ogen opende, stonden er nog 15-20 andere mensen.

Justin ging vervolgens met ons bidden en later ook een vrouw voor mij persoonlijk. De kracht, liefde en zorg die ik daardoor merkte, was geweldig. Ik had wel vaker mensen dit soort woorden horen bidden, maar toen leken ze leeg. Nu deed het mijn hart sneller kloppen.

Vlak voor de Logos Hope uit Dublin vertrok, heb ik het schip aan mijn vader en zus laten zien, want dit schip heeft mijn leven veranderd: Ik ben nu een toegewijd christen met een hart voor Jezus. Ik zou iedereen aanraden naar het schip te gaan. Het kan ook jouw leven ten goede veranderen.

Ik help nu elke zaterdag met een kidsclub in mijn kerk en ‘I love it’. Ik wil de opvarenden van de Logos Hope graag bedanken en dat God door hen tot mij kon spreken”.

Douwe Scheepsma
Operatie Mobilisatie
26-02-2013
Evangelisatie
https://www.logoshope.tv

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies