Kinderradioprogramma Bal Samay in India

De kinderen in Noord India hebben weinig kans het Evangelie te horen. Er is veer armoede, slechte gezondheidsvoorzieningen en veel kinderen moeten werken. Juist zij hebben hoop en een doel nodig in hun leven! Trans World Radio bereikt deze doelgroep met een kinderradioprogramma, bijvoorbeeld via speciale zonnecelradio’s (foto).

India is een immens groot land, met 1,2 miljard inwoners. Vanaf 5 grote zenders kan TWR India dit land bereiken met Gods Woord. Wekelijks worden er meer dan 300 radioprogramma’s uitgezonden in 65 talen.

Het kinderprogramma ’Tijd voor een kind’ wordt elke week uitgezonden en duurt 15 minuten. Door Bijbelverhalen, spelletjes, een hoorspel en liedjes leren de kinderen over de Here Jezus en God, die ook voor hen een Vader wil zijn. In elk programma komen er onderwerpen aan de orde waar de kinderen in India dagelijks mee te maken hebben zoals kinderarbeid. Armoede en ziekten zoals malaria.

De meeste volwassenen in dit gebied zijn analfabeet. Veel ouders luisteren mee en komen zo ook in aanraking met het Evangelie. Speciaal om dit programma te promoten worden er in de landelijke gebieden aan arme gezinnen gratis radio’s verspreid met daarbij een uitzendschema. Daarnaast worden er CD’s verspreid in kindertehuizen.

U kunt Bal Samay ook zelf beluisteren via www.twr.in

De kinderen in India van nu, zijn de volwassenen van de toekomst. Helpt u mee bij het brengen van het Evangelie aan deze kinderen?

Kostenoverzicht

De kosten van één programma: € 105,00

1 minuut uitzendtijd is € 7,00

Totale kosten per jaar: € 6.014,00

Maak uw gift over op ING 77.23.42 o.v.v. 33002 India

© Henk-Jan Oudenampsen
17-03-2013
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies