Evangeliseren anno 2013

Op zaterdag 22 juni vindt in Zeewolde de landelijke dag voor evangelisatie plaats. Met het thema ‘Evangeliseren anno 2013’ staat deze dag in het teken van hoe onze omgeving op een eigentijdse manier bereikt kan worden met het evangelie. Sprekers tijdens de dag zijn Kees Kraayenoord, Hans Eschbach en David de Vos.

“De boodschap van het evangelie blijft onveranderd, maar kunnen we deze nog steeds communiceren op een manier die we al jaren, soms decennia lang gebruiken? Op deze dag willen we met elkaar nadenken hoe we anno nu onze omgeving kunnen bereiken en welke plaats je als kerk in de maatschappij inneemt. Er zijn tal van mogelijkheden om te getuigen, die mogen we niet laten liggen”, aldus David de Vos, oprichter Go and Tell. “Als christenen hebben wij de opdracht gekregen om Nederland bekend te maken met Gods liefde en de boodschap van genade en hoop. Iedereen, jong en oud, mag daarbij betrokken zijn!”

Tijdens deze inspirerende dag zal er een divers programma aangeboden worden. In het hoofdprogramma zullen de sprekers uitleggen hoe we als christen relevant getuige kunnen zijn. Er worden seminars gegeven over verschillenden manieren van evangelisatie. En bij diverse stands kunnen bezoekers evangelisatieprogramma’s, -materialen en -middelen bekijken.

Het programma duurt van 10:00 tot 18:00 uur, in scholencomplex de Levant, Horsterweg 192 te Zeewolde. Deelnemers wordt verzocht zich tijdig te registreren (kosteloos) via de website van Go and Tell.

Go and Tell
03-04-2013
Evangelisatie
https://www.goandtell.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies