Marli Spieker: Hoop kan zich snel verspreiden

Barneveld – Trans World Radio heeft donderdag 2 mei een Open Middag in Barneveld. Marli Spieker, afkomstig uit Brazilië, komt spreken. Zij is oprichter van Project Hannah, een bediening van TWR onder vrouwen. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met het wereldwijde evangelisatiewerk van TWR en de mensen achter de schermen van TWR.

Ook is er een optreden van de Pakistaanse zangeres Sumble Noureen. Zij is in 2011 naar Nederland gevlucht. In Pakistan is zij een bekende zangeres en radiopresentatrice. Vanuit Nederland zal zij mee gaan werken met de programma’s die TWR binnenkort uit wil gaan zenden naar Afghanistan en Pakistan. Maarten Haagen zal u vertellen over de nieuwe kansen in dit gebied.

Luisteraars van radioprogramma ‘De Bijbel door’ kunnen presentator Cor Weeda ontmoeten.

Voor kinderen vanaf groep 3 zijn er leuke activiteiten. Zo kunnen zij hun eigen radioprogramma maken en is er een puzzeltocht en knutseltafel.

De open middag is op 2 mei. Tussen 13.15 en 16.30 uur is iedereen van harte welkom bij TWR. Het kantoor van TWR bevindt zich op de eerste verdieping van kasteel De Schaffelaar, Stationsweg 6 in Barneveld.

Trans World Radio wil mensen wereldwijd bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Bij de verspreiding van het Evangelie maakt TWR naast radio steeds meer gebruik van andere media, zoals internet en MP3 spelers. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 20 grote en duizenden lokale zenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen.

Mariette Oosterhoff
Trans Word Radio
26-04-2013
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies