Theateravond Leger des Heils met band Trinity

Vrijdagavond 26 april laten Gelderse cliënten, bezoekers en medewerkers van het Leger des Heils hun talenten aan elkaar zien in het Kolpinghuis in Nijmegen. Tijdens het programma wisselen zang, drama, jongleeracts, dans en muziek elkaar af.

Bezoekers en vrijwilligers van Bij Bosshardt, het vorig jaar geopende buurtsteunpunt aan de Molenweg in Nijmegen, zingen samen in een gelegenheidskoor. Er is ook een jury aanwezig bestaande uit onder andere Marc Forno en Frank Wentink. De jury bepaalt wie dit jaar de wisselbeker mee naar huis neemt.

De steeds populairder wordende Nederlandse band Trinity vereert het publiek met optredens tijdens de opening en de afsluiting van deze bijzondere avond in het Kolpinghuis. Vorig jaar stond de Spaanstalige band met ‘Zuid-Amerikaanse’ invloeden onder andere op het hoofdpodium van het Xnoizz Flevo Festival. Dit jaar staat Trinity op de EO-Jongerendag.

Met de theateravond wordt de Kunst & Theaterweek afgesloten die begon op 22 april. In die week krijgen mensen die door Het Leger des Heils Gelderland worden begeleid en opgevangen de kans om hun creatieve talenten te ontwikkelen. Zij volgen workshops op het gebied van beeldende kunst, zang, drama en muziek. Dit kan leiden tot nieuwe contacten en een zinvolle besteding van vrije tijd. Een stimulans voor mensen die vaak hard moeten werken om hun problemen op te lossen.

© Henk-Jan Oudenampsen
26-04-2013
Muziek
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies