Trans World Radio start live in Syrie

Trans World Radio (TWR) is op 1 juli gestart met dagelijkse live radio-uitzendingen in Syrië. Met het radioprogramma, Hoop voor Syrië, biedt TWR geestelijke hulp aan mensen die getroffen zijn door het oorlogsgeweld. De programma’s zijn in het Syrisch Arabische dialect en worden uitgezonden om 23:56 uur lokale tijd op 1233 AM.

De programma’s zijn live. Luisteraars kunnen rechtstreeks reageren in de uitzending en in gesprek gaan met de presentator” aldus N.O.*), directeur TWR Arabische wereld. “Tijdens de eerste twee uitzendingen kwamen er bemoedigingen binnen om door te gaan met deze uitzendingen in het bloedende Syrië. We willen vooral uitstralen dat wij om hen geven en dat er hoop is, ook in het midden van de storm. De Heer is hun midden en heeft controle over de hele situatie. Zelfs al lijkt dat in een oorlog volkomen het tegenovergestelde te zijn. We hopen dat de luisteraars gaan beseffen dat ze God kunnen vertrouwen en zijn vrede gaan ervaren, ook al is er in de wereld geen vrede. Luisteraars mogen tijdens het programma gebedspunten voor henzelf en voor anderen inbrengen, die direct verspreid kunnen worden naar de andere luisteraars. Zo kan iedere luisteraar bidden voor de nood van zijn of haar landgenoten.

Kijk voor een overzicht van de Arabische programma`s op: www.arabicprograms.org. Meer informatie over TWR vindt u via www.transworldradio.nl

Trans World Radio wil mensen wereldwijd bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Bij de verspreiding van het Evangelie maakt TWR naast radio steeds meer gebruik van andere media, zoals internet en MP3 spelers. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 20 grote en duizenden lokale zenders.

Mariette Oosterhoff
Trans World Radio
04-07-2013
Evangelisatie
https://www.arabicprograms.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies