Steun geven aan Bijbelgenootschap via online shoppen

Het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) heeft zich aangemeld als goed doel bij www.helpnu.nl. Mensen die een aankoop doen bij een van de aangesloten webshops, kunnen nu het NBG steunen zonder dat het hen zelf iets kost.

Wie de website bezoekt, kan zijn favoriete doel kiezen door op het logo te klikken van de betreffende organisatie. Het NBG is te vinden onder het tabblad ‘Welzijn’.

Vervolgens kan er een webwinkel gekozen worden, waar men de aankoop wil doen. Bij het logo van de webwinkel staat hoeveel er naar het gekozen goede doel gaat. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van het aankoopbedrag.

Voor de klanten van de webwinkels is de gift aan het goede doel kosteloos. Zij betalen de normale prijs voor hun aankopen.

Helpnu.nl is een not for profit-organisatie die commissie ontvangt van de webwinkels. Daarvan is een klein deel voor de kosten die worden gemaakt. De bedragen of percentages die worden genoemd bij de webshop-logo’s komen geheel ten goede aan het gekozen doel. De goededoelenorganisaties zelf – waaronder dus het NBG – betalen niet mee aan de website.

Nederlands Bijbelgenootschap

27-08-2013
Samenleving
https://bijbelgenootschap.helpnu.nl/winkels

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies