Wonderwolk: nieuwe theaterproductie van Timo van den Heuvel

Met zijn muziek, teksten en theater wil Timo van den Heuvel dicht bij mensen staan. Vrolijk, humoristisch en speels wanneer er iets gevierd mag worden, maar ook warm en meelevend op die momenten en in die situaties dat het nodig is. De liefde en vrede die God hem heeft gegeven, inspireren hem en dat wil hij delen met zijn publiek.

Vanaf september 2013 treedt hij op met de Wonderwolk. Deze bijzondere wolk verbergt wonderlijke instrumenten, poppen, verhalen en liedjes. Voorstellingen voor grote en kleine groepen kinderen kunnen gecombineerd worden met ‘meet and greet’-momenten waar kinderen individueel kunnen spelen, luisteren, kijken en vertellen bij de Wonderwolk

Timo: ‘De afgelopen maanden heb ik in alle rust kunnen werken aan deze heuse Wonderwolk; een decorstuk dat alles in zich heeft om muziek en theater mee te maken. Ik voelde me een soort Noach: bouwen op het droge, maar weten dat het goed is. In de loop van vorige week was de wolk klaar en afgelopen zaterdag heb ik hiermee mogen optreden. De wolk past bij de manier waarop ik muziek en theater maak met kinderen. Eenvoudig, dicht bij het publiek en met veel ruimte voor interactie en improvisatie! Terwijl ik speel en vertel, heb ik alle instrumenten en poppen bij de hand, heerlijk.

Het is niet voor niets een wonderwolk geworden: voor mij een knipoog en reminder naar Gods wolk die voor zijn volk uitging, en zijn liefde die als een wolk om ons heen is. Deze wolk mag meegaan met de optredens; zonder Hem is het zinloos. En ik hoop en bid dat de Wonderwolk niet alleen voor mij, maar ook voor anderen een getuigenis mag van zijn trouw en liefde.’

Timo is beschikbaar voor workshops, voorstellingen en (dag)projecten op scholen, festivals, clubs, in kerken, theaters, binnen of buiten. Ook werkt hij mee aan vieringen en bijzondere diensten. Zijn programma’s zijn voor alle leeftijden.

Redactie christelijknieuws
Relacts
08-09-2013
Jongeren
https://timovandenheuvel.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies