Ontmoetingsavond over geloofsopvoeding met Elise Mannah

Stel je kerkgang verplicht of laat je je tiener vrij? Hoe kun je bidden voor je kinderen? Hoe ga je het geloofsgesprek aan met je tiener? Allemaal vragen van ouders die aan de orde komen op het Geloof, hoop & tieners Event op 25 november in Ede.

De ontmoetingsavond rond het thema geloofsopvoeding voor (groot)ouders van tieners wordt georganiseerd door Youth for Christ. “Er is veel belangstelling voor het thema”, zegt Neliza van Gestel van Youth for Christ. “Van ons boek Geloof, hoop & tieners zijn in een klein jaar tijd bijna 13 duizend exemplaren verspreid.” Het boek is inmiddels toe aan de derde druk.

Hoofdspreker is Edward de Kam, directeur van Youth for Christ. De Kam schreef zelf mee aan het boek. Zangeres Elise Mannah zorgt voor het muzikale gedeelte van de avond. Daarnaast is er ruimte om persoonlijke verhalen en eigen ervaringen te delen met anderen. Bezoekers van de ontmoetingsavond krijgen het boek gratis mee.

“Youth for Christ houdt zich al jaren bezig met het ontwikkelen van jongerenprogramma’s voor jeugdgroepen”, zegt Van Gestel, “maar we merken dat ouders vaak met vragen rondlopen. Geloof, hoop & tieners is geschreven voor deze ouders, maar ook voor jeugdleiders en andere belangstellenden die hun geloof willen doorgeven aan de volgende generatie.”

Datum: 25 november

Plaats: De Wissel, Bettekamp 99, Ede

Aanvang: 20:00u

Toegang vrij

© Henk-Jan Oudenampsen
23-10-2013
Jongeren
https://www.yfc.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies