Elly en Rikkert in concert met Adios Reizen

Adios Reizen organiseert begeleide groepsreizen en andere activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen geloven vindt Adios Reizen belangrijk. Adios organiseert op zaterdag 22 februari een zaterdagmiddag concert met Elly & Rikkert.

Het concert wordt gehouden in De Lichtboog in Houten, en begint om 14.00 uur. Vanaf 13.00 uur zijn de deuren geopend voor publiek. Vooraf en tijdens het concert zal er aandacht zijn voor het reisaanbod van de organisatie ADIOS Reizen.

Adios Reizen wil het concert zo toegankelijk mogelijk houden. Daarom is de prijs van het concertkaartje laag gehouden. Voor €6,00 p.p kunt u een hele middag genieten van de muziek van Elly en Rikkert. Consumpties bij dit concert zijn te koop voor €1,00 voor drinken en een koek.

Deelnemers van Adios Reizen die voor 20 februari 2014 een reis boeken mogen gratis naar het concert. Wanneer je tijdens het concertbezoek besluit ook mee te gaan met een van onze reizen, dan zullen de kosten van het concertkaartje in korting worden gebracht op de reissom.

Henry Meijerink
© Henk-Jan Oudenampsen
22-01-2014
Samenleving
https://www.adiosreizen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies