Jef en Herlinde De Vriese schrijven boek over huwelijk

De titel van het boek zegt genoeg. Samen op de sofa met je partner om écht contact te maken met elkaar en op een leuke, ontspannende manier te werken aan je relatie. Gewoon omdat je wil groeien, niet omdat je relatieproblemen hebt.

Hoe maak je ruzie, hoe ga je om met geldzaken, hoe blijf je samen sterk in moeilijke omstandigheden? Het auteursechtpaar Jef en Herlinde De Vriese stellen deze vragen met humor en diepgang aan de orde. Naar elkaar luisteren, elkaar diep in de ogen kijken, contact maken met elkaar – Samen op de sofa reikt echtparen relevante gespreksthema’s en prikkelende vragen aan om de intimiteit met elkaar te behouden of te hervinden. Een lachtest, luisteren, romantiek, schaven, de waarderingstest en vele andere thema´s en activiteiten komen aan bod in Samen op de sofa.

Samen op de sofa is een prachtig vormgegeven zelfhulpboek voor (toekomstige) echtparen in alle leeftijden en huwelijksfasen. Een origineel cadeauboek voor pasgetrouwden, papieren, zilveren en gouden huwelijksjubilea en iedereen die wil investeren in zijn of haar relatie.

Uitgegeven door ArkMedia in samenwerking met Centrum voor Pastorale Counseling.

Jef en Herlinde De Vriese zijn pastorale counselors. Ze publiceren en spreken al jaren over relatie, huwelijk en gezin. Jef richtte in 1982 het Centrum voor Pastorale Counseling op met als missie: ‘Gods Woord naar harten en huizen van mensen, door pastoraat, preventie en onderwijs, onder leiding van de heilige Geest, ten dienste van de gemeente.’

Woensdag 12 februari wordt tijdens de Marriage Week Samen op de sofa gepresenteerd in Dordrecht. Jef De Vriese zal spreken over de inspiratie voor het boek en hij beantwoordt vragen van aanwezigen. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje. Gegevens: 12 februari, 17.00 – 18.00 uur, De Hoop Shop, Spuiweg 65 Dordrecht

Leonie de Beer
Privebezit fam. De Vrieze
01-02-2014
Samenleving
https://www.devriese.eu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies