Masterclass relaties met cabaretier Tim van Wijngaarden

Net verliefd of al jaren getrouwd: stellen van alle leeftijden kunnen zaterdag 31 mei de Masterclass Relaties volgen in Theater Aan de Slinger in Houten. De Houtense relatietherapeut Gerrie Reijersen van Buuren, actrice Willemijn Goos en cabaretier Tim van Wijngaarden (foto) brengen een ludiek programma op het podium.

Het evenement is een initiatief van Wijzer; een ‘levensschool’ die wijsheid wil delen via events en online cursussen. Gerrie Reijersen van Buuren benadrukt het grote belang van masterclasses zoals in Houten, zolang één op de drie huwelijken strandt en zoveel mensen problemen ervaren in hun relatie.

Gerrie heeft een eigen praktijk en werkt volgens de inzichten van de bekende contextuele psychiaters Ivan Nagy en Barbara Krasner. Ze wil haar kennis en jarenlange praktijkervaring op een vernieuwende manier inzetten om stellen te helpen de kwaliteit van hun relatie waar nodig te verbeteren.

De masterclass bestaat uit interactieve presentaties, beelden, acteerwerk, muziek en reflecties. Willemijn Goos speelt diverse herkenbare scenes na uit het dagelijks leven. Tim van Wijngaarden zingt liedjes over lief en leed en zorgt voor de nodige humor. De rode draad van de dag gaat over keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen in je relatie.

Mariëtte Woudenberg
Nando Kasteleijn van Invizion – www.invizion.nl
06-02-2014
Jongeren
https://www.truetickets.nl/wijzer

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies