RAW tienerweekend biedt jongeren unieke ervaring

Van 9 t/m 11 mei organiseert Stichting Royal Mission een heel nieuw weekendevenement voor tieners: RAW! Dit ‘ruige adventure evenement’ vindt plaats op Conferentie- en vakantiecentrum De Betteld in Zelhem en is bedoeld voor 300 tieners in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar.

Inmiddels hebben zich al bijna 200 tieners aangemeld. RAW heeft als thema: “Welcome to Everland”! Doel van dit speciale evenement is om jongeren op een vernieuwende manier en in een veilige setting uit te dagen serieus aan de slag te gaan met hun geloof.

Hoewel het evenementenaanbod voor jongeren ontzettend groot is, ziet de oprichter van Royal Mission Martin Koornstra (foto) een groeiende behoefte onder tieners om elkaar en het geloof ‘te testen’ op echtheid en relevantie in een spannende setting. “Jongeren zijn op zoek naar iets waar ze van op aan kunnen en wat ze mee kunnen nemen in de rest van hun leven. Tegelijk willen ze ook heel veel lachen en stoere of spannende dingen doen in een ongedwongen setting zonder de controlerende ogen van de ouders”.

De verwachting is dat dit RAW weekend – net als de succesvolle Royal Adventure weken in de zomervakantie – snel in populariteit zal toenemen. Koornstra: “Buiten de vette spellen, gaan we voor bijzondere meetings, sterke sprekers (Christian Tan, Karim Landoulsi en de worshipband van Hanne de Vries), zegen en gebed. Het wordt een uniek weekend waarin de leiders en de jongeren prachtige dingen zullen doen en beleven. Met vrienden, en bovenal met God!” Daarnaast biedt het weekend aan jongerenwerkers in de kerk en verenigingen de mogelijkheid om een bijzondere ervaring op te doen.

Hoewel de aanmeldingen erg hard gaan zijn er nog steeds plaatsen beschikbaar. In verband met het aantal deelnemers zijn er ook veel leiders (leeftijd minimaal 18 jaar), BHV’ers, supportmensen, sportbegeleiders etc. nodig. Geïnteresseerden kunnen op de website van Royal Mission de benodigde informatie en aanmeldformulieren vinden: www.royalmission.nl

Stichting Royal Mission is 2009 opgericht door Martin en Karin Koornstra (foto) en uitgegroeid tot een team van vrienden met een enorme passie voor het prachtige herstelplan van God. Royal Mission biedt naast een bijbelschool ook trainingen en verzorgt ’s zomers, 7 weken lang een tienerevent met impact, om jongeren te laten kennismaken met Jezus.

Ellen Douma

25-03-2014
Jongeren
https://www.royalmission.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies