Youth for Christ: Pioniersparty voor de helden van Nederland

Op vrijdag 23 mei en zaterdag 24 mei organiseert Youth for Christ voor de tweede keer de LifeSpots pioniersparty. Grensverleggende en missionaire vrijwilligers zijn welkom om hun batterij weer op te laden en nieuwe ideeën op te doen voor hun jongerenwerk. Tijdens deze tweedaagse staan inspiratie en het delen van verhalen centraal en is er genoeg tijd om te relaxen.

Tijdens het ontbijt krijgen de deelnemers nieuwe inzichten mee van spreker Ine Voorham. De voormalig directeur van het Leger des Heils spreekt over het onderwerp pionieren & geloven. Reinier Dijkstra, één van de organisatoren: “De pioniers doen fantastisch werk voor de jongeren in hun omgeving. De één geeft toneelles voor kinderen in armoede terwijl de ander Marokkaanse jongens helpt om doelen te stellen. Ik ben dan ook blij dat we deze helden opnieuw een prikkelend programma kunnen bieden. Het geeft hen de boost om er weer helemaal voor te gaan!”

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar lifespots@yfc.nl of te bellen naar 0343-515744. De overnachting is in luxe bungalows en voor eten wordt gezorgd. Een financiële bijdrage wordt op prijs gesteld, maar geld mag geen reden zijn om niet te komen.

LifeSpots

Een LifeSpot is een lokaal initiatief voor jongeren, gestart door vrijwilligers die vanuit Gods liefde jongeren willen helpen groeien. Youth for Christ biedt deze LifeSpots ondersteuning door ze te coachen, te trainen en onderling te verbinden.

Laura Hofenk
© Henk-Jan Oudenampsen
07-05-2014
Jongeren
www.yfc.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies