Vakantiepark organiseert Week of Worship Festival

Vakantiepark De Betteld te Zelhem organiseert van 16 tot en met 22 augustus het Week of Worship Festival (WoW-Festival) met artiesten Matthew Ward van de Second Chapter of Acts en de Amerikaanse singer-songwriter Randy Stonehill.

Verder kunnen gasten deelnemen aan workshops, een Inspiratie & Passie Beurs, Bijbelstudies van Willem Ouweneel, het tienerprogramma Royal Adventure en kinderen kunnen elke morgen naar het animatieprogramma MEGAKIDS.

De hele week kunnen gasten genieten van concerten nationale en internationale artiesten. Directeur van De Betteld Gerhard Hobelman is heel blij dat hij Matthew Ward van de vroegere Second Chapter of Acts en Randy Stonehill heeft kunnen strikken. Uit Nederland komen onder anderen de Country Trail band, cabaret van Rikkert Zuiderveld en de Continentals.

Schrijver, spreker en docent Willem J. Ouweneel geeft deze festivalweek Bijbelstudies over Speciale Psalmen. Volgens Ouweneel zit er zo veel meer in het boek Psalmen dan tot mensen doordringt. ‘De Messiaanse psalmen, de bedevaartpsalmen en de zogenoemde ‘leerdichten’ vormen alleen al drie groepen die de moeite van het bestuderen waard zijn.’ Mensen kunnen de studies gratis volgen.

Voor de kinderen is elke morgen het programma MEGAKIDS. Een spetterend en gezellig feest voor kinderen met actie, avontuur en samen ervaren hoe bijzonder God is. Met Kids Praise, een spannend Bijbelverhaal, een leuke verwerking, een cool spel en samen bidden.

Tieners kunnen zich opgeven voor het jeugdprogramma Royal Adventure samengesteld door bekend jongerenspreker Martin Koornstra. Met spectaculaire spellen, muziek met Hanne de Vries, Bijbelstudies en veel sport kan deze tienerweek niet vervelen.

Jan Piet van That’s Life zet zaterdag een “Inspiratie & Passie” beurs op en biedt deze week een gevarieerd programma met interessante lezingen en inspirerende cursussen. Elke dag kunnen deelnemers een andere workshop volgen. Denk aan Jongerenwerk, Missionair Kerk zijn en Tekst en Muziek schrijven. Ook zijn er cursussen fotografie en over je toekomst.

Erika Haisma
© Henk-Jan Oudenampsen
09-05-2014
Muziek
https://www.wow-festival.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies