Red een Kind tourt met Psalmen voor Nu

Van half mei tot eind juni organiseren Psalmen voor Nu en Red een Kind huiskamerconcerten. Annemieke Cino, Fondsenwerver bij Red een Kind: ‘De samenwerking is een nieuwe manier om elkaars werk onder de aandacht te brengen. We geloven erin dat we elkaars missie kunnen versterken: namelijk het bouwen aan gemeenschappen, het leggen van relaties en het uitdragen van de liefde van God.’

Psalmen voor Nu heeft de afgelopen jaren alle psalmen hertaald en houdt ter ere van dat feit een huiskamertour. Psalmen voor Nu komt al jaren in kerken, maar nu ook bij mensen thuis. In het najaar van 2013 zijn de eerste stappen gezet naar een samenwerking tussen Psalmen voor Nu en Red een Kind.

Roeland Smith, zanger bij Psalmen voor Nu: ‘De psalmen gaan over het verlangen naar recht. De schrijvers zien uit naar een wereld waarin mensen en gemeenschappen hersteld worden. Wie bezig is met zulke liederen kan niet stil blijven zitten. We zijn als Psalmen voor Nu blij dat Red een Kind ons project ondersteunt: Red een Kind geeft handen en voeten aan de roep om recht uit de psalmen.’

De huiskamerconcerten zijn op de volgende data:

16 mei – Terneuzen

24 mei – Vlissingen

15 juni – Deventer

22 juni – Eindhoven

28 juni – Maarssen

De bandleden zijn: Roeland Smith, Suzanne van de Velde, Sergej Visser en Michiel Zweers.

U kunt Psalmen voor Nu en Red een Kind alvast uitnodigen voor een huiskamerconcert in het najaar. We zoeken daarvoor met name locaties in het noorden en midden van het land. Maar natuurlijk willen we ook weer naar het zuiden komen. De concerten vinden meestal plaats op een vrijdagavond, zaterdagavond, zondagmiddag of zondagavond. Kijk voor meer informatie op psalmenvoornu.nl. Via deze site kunt u ook contact opnemen.

Red een Kind geeft kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen in Azië en Afrika kansen voor de toekomst. Dat doet ze vanuit de overtuiging dat elk kind een uniek geschenk van God is en er bij het opgroeien niet alleen voor hoort te staan.

Red Een Kind
© Henk-Jan Oudenampsen
14-05-2014
Muziek
https://www.redeenkind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies