Colofon

Deze site publiceert sinds 2004 gratis positieve en opbouwende berichten uit de christelijke wereld. Het goede nieuws krijgt hier voorrang.  Christelijknieuws wil hiervoor een uniek platform bieden. Een abonnement is niet nodig, de site is voor iedereen volledig gratis toegankelijk.

We hopen dat we met de site een goed beeld kunnen geven van al het mooie werk van zoveel christelijke organisaties in ons land en ook wereldwijd. Ook publiceren we regelmatig artikelen over persoonlijke initiatieven van christenen.

Nieuws insturen
Christelijke organisaties kunnen persberichten rechtstreeks mailen naar het mailadres. E-mail: welkom@christelijknieuws.nl Stuur ook een rechtenvrije foto mee samen met uw bericht. De redactie bepaalt uiteindelijk of uw inzending geplaatst wordt.

Christelijknieuws.nl is een publicatie van:
AmpsenDesign, Apeldoorn

Over de initiatiefnemer

Mijn naam is Henk-Jan Oudenampsen. Ik volgde een opleiding medisch analist en heb 12 jaar gewerkt in het St. Lucas Ziekenhuis, daarna 17 jaar als productie- en marketingmanager bij uitgeverij Medema en vervolgens 11 jaar als vormgever bij reclamebureau IDD. Momenteel ben ik zzp’er en online en offline actief met de verspreiding van het goede nieuws.

Een van mijn bezigheden is het redactioneel vullen van deze website christelijknieuws waar ik al sinds 2004 actief mee ben. Deze site is bijzonder, omdat ik hiermee een neutraal en gratis platform biedt aan christelijke organisaties om mooie positieve nieuwsberichten te verspreiden. Dagelijks plaatsen we persberichten en regelmatig ook eigen artikelen, interviews, columns of getuigenissen en wetenswaardigheden. 

Ik ben dankbaar voor de volgende vrijwilligers die columns of artikelen schrijven voor de site: Wim Zwitser, Lars Krüger, Emke de Jager, Frans Brouwer, Sybe de Vos, Gert Oudenampsen, Arjan van den Noort, Gerard Adriaanse en Rosanne de Boer.

Christelijknieuws is een manier om het goede nieuws te verspreiden. Ook ons offline evangelisatiewerk met de webwinkel www.erismeer.nl promoot ik regelmatig via christelijknieuws.

Er zijn geen reactiemogelijkheden op de site. Dit doe ik bewust om geen negativiteit op de site te krijgen. Organisaties die bij ons een banner plaatsen kunnen er dus op rekenen dat ze op een veilige en vertrouwde plek aanwezig zijn zonder sensatie, negativiteit en discussies.

De bezoekersaantallen groeien nog ieder jaar, mooi om te zien. Ik hoop dat de site in de toekomst door zal groeien en meer mensen mag bereiken met het goede nieuws.

Op deze site onderstrepen we ook het goede nieuws regelmatig: God heeft zoveel liefde voor deze wereld, dat Hij zijn enige Zoon (Jezus Christus) heeft gestuurd opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft.

Een pdf bekijken met statistieken en prijzen: Presentatie
Centraal Weekblad in 2013: Artikel in Centraal Weekblad
RD in 2015: Artikel in RD
Reveil in 2018: Artikel in Reveil