Familiedagen in Gorinchem krijgt verschillende pleinen

GORINCHEM – De scholen zijn net weer begonnen, maar de organisatie van Familiedagen kijkt alweer reikhalzend uit naar de herfstvakantie. Tijdens deze vakantie vindt op D.V. 23, 24 en 25 oktober 2018 de zevende editie van Familiedagen plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Elke editie van Familiedagen is goed voor duizenden bezoekers, veelal uit de gereformeerde gezindte. Het familie-uitje introduceert dit jaar verschillende pleinen. Zo is er een compleet Trouwplein, een Duurzaamheidsplein en een Reisplein.

Compleet Trouwplein

Bruidsboutique La Romance en Bruidsmode De Bruidsstal verzorgen een compleet trouwplein met bruidsmode op Familiedagen in Gorinchem. Andere deelnemers op dit plein zijn videograaf Imoti, Bart Sanders Maatpakken, twee trouwlocaties en gelegenheidskleding Desire Coutoure. “Er is niet alleen aanbod voor vrouwen, maar ook voor mannen. We zijn erg blij om te kunnen melden dat we een compleet trouwaanbod kunnen aanbieden voor onze bezoekers”, zeggen organisatoren Arjan Klein en Nadine van Heijst.

Nieuw: Duurzaamheidsplein

Mensen worden bewuster over duurzaam leven. Het is belangrijk dat we zorg dragen voor de planeet waarop we leven. Daarom lanceert Familiedagen een Duurzaamheidsplein met samenwerkingspartners Pluimers (o.a. woningisolatie) en Gezinsenergie (een energiecollectief met meer dan 15.000 leden. Luxobin is dit jaar ook weer op de vloer te vinden met zijn speciale afval scheidsystemen. Bezoekers zijn van harte welkom om hier advies te vragen over hoe zij hun leven duurzamer kunnen inrichten.

Reisplein: toerisme en vrije tijd

Ook richt Familiedagen Gorinchem zich dit jaar meer op recreatie en ontspanning. “Door onze drukke levens is het erg belangrijk dat er ook genoeg ontspannen wordt. Op vakantie gaan met het gezin verbetert onder andere de gezondheid en versterkt de onderlinge band”, zegt de organisatie. Daarom wordt dit jaar het reisplein geïntroduceerd. Hier doen verschillende partijen op het gebied van toerisme en vrije tijd aan mee, waaronder Eva Vakanties, Israël Idoed Reizen, Familiehuis Nunspeet en Vakantiepark De Kleine Belties.

Openingstijden Familiedagen Gorinchem

Binnenkort maakt de organisatie meer nieuws bekend omtrent de aankomende editie in Gorinchem. Zo is het podiumprogramma opgefrist met veel muziek. Details hierover worden eind deze maand bekend. Familiedagen Gorinchem vindt plaats in de herfstvakantie: DV. 23, 24 en 25 oktober 2018. Het event is op 23 en 24 oktober geopend van 12.00 tot 20.00 uur en op 25 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over Familiedagen Gorinchem: www.familiedagen.nu

Patrick Drenthen
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
11-09-2018
Web: www.familiedagen.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies