MENU
Pro Life: een huwelijk blijft hard werken

Pro Life: een huwelijk blijft hard werken

15 sep

Vrijdag 14 september, de Dag van de Scheiding, lanceerde Pro Life een website, waarin de waarde van duurzame relaties wordt belicht en verzekerden tips krijgen. Power to the Mama's maakte speciaal voor Pro Life een online challenge.

Ruim 30% van de getrouwde stellen ziet hun relatie stranden. Bij samengestelde gezinnen is de kans daarop zelfs bijna 60%. Jaarlijks worden 70.000 kinderen geraakt door de scheiding van hun ouders.

'Een goed huwelijk begint als je trouwt wie je liefhebt en komt tot bloei als je liefhebt wie je trouwt. Dan nog blijft een huwelijk hard werken: liefde is niet voor niets een werkwoord!' aldus Jos Leijenhorst, directeur zorgverzekeraar Pro Life.
Vandaag, 14 september, de Dag van de Scheiding, lanceert Pro Life een website, waarin de waarde van duurzame relaties wordt belicht en verzekerden tips krijgen: > Naar de website met tips!
Het doel van de website is relatieproblemen bespreekbaar te maken. Door met elkaar te blijven praten kun je samen aan een oplossing werken.

Daarnaast geven diverse deskundigen tips en adviezen om zelf aan je relatie te werken. Zijn de problemen serieuzer en kom je er samen niet uit, dan kan een relatietherapeut uitkomst bieden. Op de site staat een korte film over een stel dat samen met therapeut Petra van Bodegraven aan hun relatie werkt.

Vanuit de bijbel hebben we de opdracht gekregen voor elkaar te zorgen. In de praktijk blijkt dat veel mensen op de een of andere wijze zorg nodig hebben. Zorg voor zichzelf, voor kinderen of voor ouders. Zorgbehoefte komt op alle leeftijden voor. De behoefte aan zorg heeft verschillende oorzaken en verschillende uitwerkingen op mensen. Pro Life wil mensen bijstaan. Dit kan door tips en informatie te geven waardoor mensen zelf aan het werk kunnen. Of door ze met behulp van professionele hulp weer op de rit te helpen.

Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar
Onze zorgverzekeringen sluiten aan bij een christelijke levensovertuiging. Wij vergoeden geen medische handelingen die het leven beŽindigen of ingrijpend veranderen. Wij bieden onze 110.000 klanten, en iedereen die daar gebruik van wil maken, toegang tot christelijke zorg.

Power to the Mama's
Doe de relatiechallenge! Na het krijgen van kinderen, vergeten we soms dat we ook partners zijn. De challenge helpt u op een leuke manier meer balans in uw relatie te brengen. En te genieten van elkaar. De challenge is speciaal voor Pro Life gemaakt door Power to the Mama's. Maar ook heel leuk voor vaders! > Doe de relatiechallenge!

Datum: 15 september 2018
Auteur: Nicole Bolweg
Foto: Pro Life
Website: http://www.prolife.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: