MENU
Daniel Marx in Zutphen met Johannes de Heer liederen

Daniel Marx in Zutphen met Johannes de Heer liederen

16 sep

Op zaterdagavond 13 oktober treedt Daniel Marx met band op bij de Baptistengemeente Zutphen. Hij zingt Vlaamstalige en Nederlandstalige Christelijke muziek. Hij zal eigen liedjes en bekende liedjes ten gehore brengen, waaronder liederen uit de Johannes de Heer bundel.

DaniŽl Marx is een Vlaamstalige zanger, die deel uitmaakt van het Nederland Zingt Vocal Groupí en tevens van de Flemish Collectiveí, een samenwerkingsverband van Belgische christen-artiesten. Op zijn eerste solo-CD ĎToon ons wie U bentí hoor je krachtig gezongen akoestische liedjes in het Vlaams. De teksten, waarin de Heer Jezus wordt geŽerd en onze wandel met Hem wordt doorgelicht, zullen veel mensen raken.

Het concert begint om 20.00 uur.
De deuren gaan open om 19.30 uur.
De entree is gratis en iedereen is van harte welkom!

DaniŽl Marx is geboren op 8 november 1983 te Tongeren, in het oudste stadje van BelgiŽ. Hij groeide op in een christelijk gezin waar muziek een grote rol speelde. Op zeer jonge leeftijd zong en speelde hij mee in kerkdiensten. Samen met zijn familie verzorgde hij door BelgiŽ heen optredens van kleine huisconcerten tot volle zalen. Close harmony en backings werden o.a. ťťn van zijn grootste passies in het christelijke genre.

Vanwege de liefde verhuisde DaniŽl naar Nederland en trouwde met Elsbeth in 2012. Hierdoor werd het zingen met zijn familie wat lastiger. DaniŽl ging meer eigen liederen schrijven en het resultaat hiervan is zijn eerste CD ďToon ons wie U bentĒ.
Met deze CD hoopt hij dat mensen Jezus leren kennen en God mogen ervaren zoals Hij is. ďEen trouwe Vader die er altijd voor ons isĒ, in welke situatie dan ook.

Datum: 16 september 2018
Auteur: Herman de Groot
Foto: Daniel Marx
Website: http://www.danielmarx.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

2 juli 2020 Daniel Marx wil bruggen slaan met nieuw album Hymns

Meer nieuws: