MENU
TUA benoemt nieuwe docenten

TUA benoemt nieuwe docenten

06 okt

Dr. Jaco van der Knijff en drs. Laurens Snoek zijn per 1 oktober 2018 door het college van bestuur van de Theologische Universiteit Apeldoorn benoemd als docent. Dr. Van der Knijff, die onlangs promoveerde op een studie over de ‘Eenige Gezangen’, zal het vak liturgiek gaan doceren en op dat gebied ook onderzoek verrichten.

Drs. Snoek wordt docent catechetiek en zal ook betrokken worden bij de stages van studenten. Beide docenten zullen zich tevens richten op het ontwikkelen van programma’s voor ambtsdragers en andere gemeenteleden. Zowel Van der Knijff, die bij het RD werkzaam is, als Snoek, die een aanstelling aan de CHE heeft, zullen hun functies bij deze instellingen behouden.

Professor Herman Selderhuis, rector van de TUA, is blij met deze aanstellingen: ‘Beide docenten zijn een aanwinst voor de studenten en vormen een belangrijke versterking van de praktische theologie. Leerstoelhouder professor Kater krijgt zo ook meer mogelijkheden zijn programma van onderwijs en onderzoek uit te bouwen.’

Datum: 6 oktober 2018
Auteur: Jannemarie Vierbergen-Hakvoort
Foto: © Toff-Fotografie.nl voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.tua.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Vrijheid
17 aug

Vrijheid meer

Woorden
10 aug

Woorden meer

Beker
03 aug

Beker meer

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer