MENU
Theologische Universiteit Apeldoorn organiseert jaarlijkse TUA-dag

Theologische Universiteit Apeldoorn organiseert jaarlijkse TUA-dag

12 okt

Op D.V. vrijdagmiddagmiddag en -avond 23 november houdt de Theologische Universiteit Apeldoorn haar jaarlijkse TUA-dag. Thema dit jaar is ‘vergeving’. De TUA-dag is bedoeld voor alle belangstellenden uit de brede achterban. Ieder die zich betrokken voelt bij de TUA, is welkom.

Belangrijke ingrediënten van de dag zijn verdieping (lezingen en workshops) en ontmoeting (in de pauze en tijdens de maaltijd). Er zijn lezingen en workshops door docenten en hoogleraren van de TUA. Tussendoor kunt u genieten van een (eenvoudige) maaltijd, die u door de TUA wordt aangeboden.

Onderwerpen die u kunt verwachten: vergeving in het boek Jeremia, het verzoendeksel als hart van de vergeving, de prediking als sleutel van het hemelrijk, vergeving in film en literatuur, vergeving in de christelijke opvoeding, Luther over vergeving van zonden, vergeving en genoegdoening, vergeving in een genadeloze cultuur.

U bent van harte welkom om het programma (of een deel ervan) en de maaltijd bij te wonen! Graag ontvangen we vooraf uw aanmelding i.v.m. de catering en verdere organisatie van deze dag. Opgeven kan via het aanmeldformulier in de agenda op www.tua.nl of door uw gegevens te mailen naar registration@tua.nl, of belt u naar 055-577 5705. De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Studenten en medewerkers hopen op uw komst!

Volop verdieping dus op een onderwerp waar elk mens mee te maken heeft. Verder: ontmoeting met anderen uit de achterban van de TUA, een gratis maaltijd, meer informatie over de toekomstplannen van de TUA, samen zingen, kortom: meld u gauw aan. Dat kan via de website: https://www.tua.nl/nl/agenda/tua-dag-over-vergeving

Datum: 12 oktober 2018
Auteur: Jannemarie Vierbergen-Hakvoort
Foto: © Toff-Fotografie.nl voor christelijknieuws.nl
Website: http://www.tua.nl/nl/agenda/tua-dag-over-vergeving

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

6 oktober 2018 TUA benoemt nieuwe docenten
7 januari 2010 Samenwerking groeit uit tot theologisch kennisplein

Meer nieuws:

Vrijheid
17 aug

Vrijheid meer

Woorden
10 aug

Woorden meer

Beker
03 aug

Beker meer

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer

Schaduw
18 mei

Schaduw meer