MENU
Veel vraag naar doe- en miniboekjes voor Kerst

Veel vraag naar doe- en miniboekjes voor Kerst

30 nov

Leven.nu... Een piepklein en handzaam miniboekje met korte teksten over het Wonder van Kerst. Met het evangelie in een notendop. Geschikt om uit te delen op straat rond de Kerstdagen of tijdens een kerkdienst of na een concert. Gemakkelijk in jas- of broekzak te stoppen. Ook handig om samen met kerstkaarten te versturen of in een kerstpakket te doen.

Leven.nu heeft zijn wortels in Uitgeverij Medema, waar het in 2003 verscheen als een vierkant magazine met interviews, artikelen en een knutselpagina. Het magazine werd besteld door individuele christenen en allerlei kerken, die het voornamelijk
gebruikten voor huis-aan-huisverspreiding, maar daarnaast ook voor kerkdiensten of markten.

In 2009, toen Uitgeverij Medema ophield als zelfstandige uitgeverij, werd Leven.nu door ons opgepakt vanuit het familiebedrijfje AmpsenDesign, samen met het bestaande redactieteam, dat in de jaren erna regelmatig van samenstelling veranderde.

In de laatste jaren liepen de oplages gestaag terug, vooral door het steeds toenemende aantal brievenbusstickers, en moest de keuze gemaakt worden: óf helemaal stoppen óf met een andere uitvoering komen. Voor het laatste is gekozen: vorig jaar is Leven.nu in een kleinere uitvoering verschenen en de inhoud is compacter. Het miniboekje wordt nog steeds door velen huis aan huis verspreid, en is vooral geschikt om uit te delen tijdens een kerstdienst of -markt, toe te voegen aan een kerstpakket, of mee te sturen met een kerstkaart.

De reacties van de mensen die het boekje bestellen, zijn heel positief en bemoedigend. Tal van kerken en gemeenten gebruiken het voor hun kerkdiensten of kerstacties. Vorig jaar zijn er meer dan 110.000 ex. verzonden. Ook van het Paasnummer werden dit voorjaar bijna 70.000 ex besteld.

Doeboekje
Daarnaast is er ook een doeboekje gemaakt voor kinderen. Een boekje met knutsels, puzzels en kleurplaten Het Bijbelse thema Kerst is uitgewerkt in korte verhaaltjes. Geschikt voor clubwerk, zondagsscholen, kerk en in het gezin. Deze nieuwe serie kleur- en doeboekjes blijkt in een behoefte te voorzien. Tijdens de BCB-boekenbeurs in Houten bleek er ook bij boekhandelaren veel belangstelling te zijn voor deze uitgaven.

Meer kerstuitgaven
In de webshop erismeer.nl kunt u meer kerst-producten vinden. Boekenleggers, kaarten, posters, rollup-banners en andere materialen om het goede nieuws te verspreiden. Via de link onderaan dit item kunt u een bezoekje brengen aan de webshop.

Datum: 30 november 2018
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Website: http://www.erismeer.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: