MENU
Zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld

Zaterdag 16 maart: GZB-dag in Barneveld

04 feb

De GZB-dag trekt jaarlijks zo’n 2.000 bezoekers om samen te luisteren naar prachtige verhalen uit Gods wereldwijde kerk, om te zingen en te bidden, om te worden bemoedigd en elkaar te ontmoeten. Voor kinderen en jongeren zijn er aparte programma’s en is er kinderopvang geregeld. Het is dus echt een dag voor jong en oud! Van harte welkom!
Gratis aanmelden
De GZB-dag is van 9.45-15.45 uur en vindt ook dit jaar plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Het thema is ‘De Geest doorbreekt de grenzen’. Er zijn diverse sprekers, maar daarnaast is er ook volop ruimte voor muziek! De leiding hiervan is in handen van Martin Zonnenberg.
In de pauze kunt u een keuzeprogramma bijwonen (informatie volgt later); ook is er een verkoop- en informatiemarkt en volop tijd voor ontmoeting.

Jeugdprogramma’s
Ook voor kinderen en tieners is er genoeg te doen op de GZB-dag! Het wordt een dag vol met zending en gezelligheid. Zorg dat je erbij bent! En voor de jongsten is er kinderoppas geregeld.

Aanmelden
De dag is gratis, maar we willen graag dat u zich van tevoren aanmeld via www.gzb.nl/aanmelden of tel. 0343 – 512444. Zo weet u zeker dat er plek voor u is en weten wij op hoeveel kinderen we mogen rekenen bij de opvang en de diverse programma’s.

Locatie
Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, Barneveld

Datum: 4 februari 2019
Auteur: GZB
Foto: GZB
Website: http://www.gzb.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: