Kees Kraayenoord naar Nederland Zingt Dag 2019

Kees Kraayenoord werkt op zaterdag 6 april mee aan de Nederland Zingt Dag. De geroutineerde zanger is bij het publiek onder andere bekend van de Ronduit Praiseband en van zijn optredens tijdens diverse EO-Jongerendagen. Kraayenoord is de tweede Nederland Zingt Dag-artiest die de organisatie aankondigt: eerder bevestigde de EO de komst van Sela.

“Kees is iemand die door het maken van muziek mensen wil verbinden”, licht eindredacteur Albert-Jan Schol toe. “Hij is vertrouwd met traditionele liederen, maar schrijft zelf ook nieuwe nummers. Beide zingt hij altijd uit zijn hart, vol overtuiging. Kortom: een goede match met Nederland Zingt!” Kraayenoord is sinds 2013 aanbiddingsleider en voorganger bij de Veenendaalse gemeente Mozaïek0318. Hij weet hoe het is om het podium in de Jaarbeurs te betreden; hij verleende in 2014 ook zijn medewerking aan de Nederland Zingt Dag.

Houd vol

De boodschap die Kraayenoord in zijn muziek uitdraagt, biedt inspiratie en bemoediging. Zo sluit zijn nummer Houd vol (2016) naadloos aan bij het thema ‘Hij laat niet los’, dat dit jaar als een rode draad door het programma van de Nederland Zingt Dag loopt. In het nummer bezingt Kraayenoord naar aanleiding van 2 Timotheüs 4 en Hebreeën 12 hoe God altijd bij ons is.

Tickets

Een groot deel van de tickets voor de Nederland Zingt Dag is inmiddels uitverkocht. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website nederlandzingt.nl. Een toegangskaart kost €25,00 (inclusief reserveringskosten).

Evangelische Omroep
© Henk-Jan Oudenampsen
13-02-2019
Muziek
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies