Michael W Smith deze zomer in Nederland

De Amerikaanse gospelzanger Michael W. Smith komt deze zomer opnieuw naar Nederland. De Evangelische Omroep organiseert op 11 juli 2019 een worshipavond met de bekende zanger, in de Barneveldse Midden Nederland Hallen. De kaartverkoop voor het concert is zojuist van start gegaan. Een ticket voor het concert kost € 37,50 per stuk en is verkrijgbaar via de website eo.nl/mws.

“We zijn blij dat we dit mooie nieuws kunnen melden”, zegt producer John Grandia namens de organisatie. “Een groot deel van de EO-achterban is opgegroeid met de muziek van Michael W. Smith. En mensen bij wie het repertoire van de zanger minder bekend is, zijn vaak verrast dat bepaalde liederen die nu in veel kerken gezongen worden oorspronkelijk van hem zijn. Denk bijvoorbeeld aan ‘Draw me close to you’ en ‘Open the Eyes of My Heart’. We hopen op een avond die alle generaties verbindt!”

“Krachtigste taal die er is”

De inmiddels 61-jarige Michael W. Smith weet door zijn muziek al jarenlang mensen te inspireren en bemoedigen. “Voor altijd, tot het einde van de wereld, is muziek de krachtigste taal die er is”, zegt de zanger zelf. Sinds 1983 bracht Smith meer dan dertig albums uit, met zowel pop- als worshipmuziek. De zanger won drie Grammy Awards en verkocht wereldwijd al meer dan 15 miljoen albums. Onlangs verscheen zijn meest recente worship-album: ‘Awaken: The Surrounded Experience’. Tijdens ‘EO presents: Michael W. Smith’ zullen veel nummers van dit album en van zijn album ‘Surrounded’ (2018) te horen zijn.

Tickets en vip-programma

Kaarten voor het concert ‘EO presents: Michael W. Smith’ zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via de website eo.nl/mws. Een regulier ticket kost € 37,50 per stuk. Naast reguliere tickets biedt de organisatie ook een beperkt aantal vip-tickets aan. Het exclusieve vip-programma bestaat uit een heerlijk dinerbuffet, een exclusieve Q&A met Michael W. Smith en een toegangskaart voor het concert. Een vip-ticket kost € 79,50 per persoon.

Speciaal voor EO-leden

‘EO presents Michael W. Smith’ is alleen toegankelijk voor EO-leden. Wie nog geen lid is maar wel naar het concert wil, kan – tijdens het reserveringsproces – lid worden voor slechts € 6,-. Dit lidmaatschap duurt tot wederopzegging, vanaf volgend jaar kost het lidmaatschap €18,-. “Leden zijn onmisbaar voor de EO, zeker met de ledentelling in het vooruitzicht”, legt Grandia uit. “Dankzij onze leden kunnen we ook in de toekomst verhalen blijven vertellen van Gods liefde.”

Evangelische Omroep
© TOFF-fotografie Tobias Huizing
28-02-2019
Muziek
https://www.eo.nl/mws

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies