Near East Ministry zoekt deelnemers voor Reveilweken

Jaarlijks organiseert Near East Ministry vier christelijke conferentieweken met de naam ‘Reveilweken’. Het thema ‘Leef!’ wordt tijdens de zomerse Reveilweken verder uitgediept. ‘s Ochtends is er een bijbelstudie die wordt uitgewerkt in kleine gespreksgroepen. ‘s Middags zijn er seminars over verschillende thema’s en ‘s avonds zijn er gezamenlijke diensten. Voor kinderen en tieners is er een apart programma.

Tijdens de conferentieweek wordt vanuit het Johannes-evangelie een oproep gedaan om ‘wakker te worden’, ons naar Hem om te keren en Jezus te volgen.
Om aardse zaken los te laten en in Hem te leven. Verschillende sprekers waaronder Marien Kollenstaart, Foppe Wiersma, Coen Nuijten, Piet Jonkers, Oscar Lohuis, Pieter Both en anderen verlenen hun medewerking.

“Ons jaar loopt niet van januari tot

december, maar van Reveilweek naar

Reveilweek.” Rik Bikker

Vier verschillende Reveilweken

De vier verschillende Reveilweken hebben ieder hun eigen accenten. Zo wordt de mini-Reveilweek gehouden tijdens het hemelvaartsweekend van 29 mei tot 2 juni. De eerste zomer-Reveilweek wordt van 20 – 26 juli gehouden in conferentiecentrum de Kroeze Danne in Ambt Delden. Deze week wordt ook wel de ‘grote Reveilweek’ genoemd omdat er ruim duizend mensen komen. De tweede Reveilweek is kleinschaliger en heeft hetzelfde globale programma als de eerste Reveilweek. Tijdens de eerste en tweede Reveilweek zijn er specifieke programma’s voor volwassenen, jong volwassenen, tieners en kinderen. De laatste Reveilweek is van 3 – 9 augustus 2019. Deze verdiepingsweek in Voorthuizen heeft verdiepende studies. Binnen het thema ‘leef!’ is meer aandacht voor een Reveil in Nederland. Tijdens deze week is er geen kinder- of tienerprogramma.

“Als ik mijn kinderen vraag waar ze

de Heilige Geest zien werken, dan noemen

ze de Reveilweek.” Rianne Segers

Over de Reveilweken

Sinds 1965 organiseert Near East Ministry christelijke zomerconferenties genaamd Reveilweken. Jaarlijks nemen zo’n 1600 mensen van 0 – 88 deel aan de Reveilweken.
 Tot 15 april geldt een vroegboekkorting van € 10 per volwassene. Meer informatie en aanmelden via: www.nemnieuws.nl/reveilweken.

NEM – Jairo Pijnacker Hordijk
NEM
02-04-2019
Onderwijs
https://www.nem.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies