MENU
Strandheem Festival met Worship Central en Kees Kraayenoord

Strandheem Festival met Worship Central en Kees Kraayenoord

09 mei

Encounter God, Equip worshippers and Empower the church, dat is de visie van Worship Central. Worship Central is een aanbiddingsbeweging die ontstaan is vanuit de HTB church in Londen (kerk van Nicky Gumble) en momenteel gehuisvest is in de Gas Street Church van Tim Hughes in Birmingham.

Afgelopen jaren is Worship Central ontzettend gegroeid en is het inmiddels een wereldwijde beweging van worshippers. Worship Central wil dat de aanbidding van Jezus Christus centraal staat in onze gemeenschappen, plaatselijke kerken en de wereld.

Dit jaar zijn we blij te mogen aankondigen dat Worship Central komt naar de worshipavond van het Strandheem Festival! Bekende aanbiddingsleiders die mee komen zijn o.a. Luke & Anna Hellebronth! Het Strandheem Festival is een 4-daags festival in het noorden van het land, dat elk jaar gehouden wordt in het Hemelvaartweekend en dit jaar vindt het voor de 30e keer plaats. Op het gezellige festivalterrein staan vele tenten en er worden doorlopend activiteiten gehouden jong en oud. Elk jaar komen vele bekende bands en sprekers naar het Strandheem Festival.

Zo ook Kees Kraayenoord. Tijdens de geweldige worshipavond op het Strandheem Festival een jaar geleden riep hij: tot volgend jaar! En ze zijn er dit jaar weer bij! Kees is aanbiddingsleider van de gemeente Mozaiek0318. Het verlangen van de gemeente is om andere gemeenten/kerken te helpen groeien in de bediening van aanbidding.

Het belooft een prachtige avond te worden samen met Worship Central en Kees Kraayenoord & band op zaterdag 1 juni, dit mag je niet missen!

zaterdag 1 juni 2019 - 19.30 - Opende Strandheem, Leidijks Reed, 9865 VX

Datum: 9 mei 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: