MENU
The Ultimate Collection Concert met Kees Kraayenoord

The Ultimate Collection Concert met Kees Kraayenoord

19 jun

In april heeft Integrity Music Kees Kraayenoord’s voorlopig laatste solo CD, The Ultimate Collection, uitgebracht met daarop de meest essentiële (Engelstalige) liederen die deze reis en seizoen van Kees & band markeren (met als bonus twee nieuwe songs). 27 september is er daarom een uniek en eenmalig Ultimate Collection Concert in De Basiliek in Veenendaal.

Kees en Nicole wisten zich in 2008 geroepen tot een starten van een gemeente (Mozaiek0318) om zo hun bediening van aanbidding thuis te brengen in de lokale kerk. Kees wil zich als voorganger in dit seizoen helemaal geven aan Mozaiek Worship, en onder die vlag nieuwe liederen schrijven en uitbrengen voor de kerk.

Les Moir van Integrity: “Juist daarom wilden wij van Integrity Music als zijn muziekuitgever een soort slotakkoord laten klinken. Niet echt, natuurlijk, want Kees is met zingen en muziek maken gelukkig nog lang niet klaar. Maar hij sluit hiermee toch een bijzonder periode af! Een tijd waarin veel mensen werden bemoedigd en aangemoedigd om God te aanbidden, in elk seizoen van hun leven. Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Dat mag gevierd worden.”

En daarom brengt Kees, nog één keer, oude leden van ‘De Keesband’ bij elkaar om veel van deze mooie songs, zoals For the cross, Running into love en God of the Moon and Stars, weer te spelen. Kees: “Wat een kans om samen met mijn vrienden van m’n oude band en de fans van toen terug te kijken en te genieten van de reis die we samen jarenlang mochten maken.”

vrijdag 27 september 2019 - 20.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KV

Datum: 19 juni 2019
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: