MENU
Verre Naasten organiseert vierde editie Missie VONK

Verre Naasten organiseert vierde editie Missie VONK

15 jun

Hardenberg - Ondanks wat regenbuitjes in de vroege ochtend was de sportieve outdoor-uitdaging Missie V.O.N.K. vannacht opnieuw een succes. Afgelopen nacht (vrijdag 14 op zaterdag 15 juni) organiseerde mission-organisatie Verre Naasten deze uitdagende sponsor-nacht voor het vierde jaar op rij.

Tijdens Missie V.O.N.K. slaan teams uit verschillende kerken een nachtje over en laten zich daarvoor sponsoren voor het goede doel. Samen zamelden de 14 deelnemende teams vannacht het prachtige bedrag van 32.597 euro in voor het werk van evangelisten wereldwijd!

Met flink wat rook startten de 14 teamleiders gisteravond editie 2019 van Missie V.O.N.K. Centraal in deze editie stond één van de eerste evangelisten in de Bijbel: Paulus. In drie verschillende arena’s maakten de teams kennis met uitspraken van Paulus en stonden diverse uitdagende outdoor-opdrachten te wachten, zoals vlotbouwen, boogschieten en steppen. Ook raakten de teams uitgebreid in gesprek met de drie aanwezige Afrikaanse evangelisten uit Malawi, Kenia en Ghana.

Zaterdagochtend om 8.00 uur werd Missie V.O.N.K. 2019 afgesloten. Team Heemse 1.0 wist de meeste punten te halen en werd aangewezen als winnaar. Daarna is de voorlopige opbrengst bekendgemaakt: 32.597 euro voor het werk van evangelisten wereldwijd.

Verre Naasten
Wereldwijd ondersteunt Verre Naasten, met en namens kerken in Nederland, mission-programma’s en -projecten van kerken en christelijke organisaties in zo’n 30 landen. Centraal staat daarbij de missie: geloof delen wereldwijd, in woorden en daden. Met het organiseren van Missie V.O.N.K. wil Verre Naasten geloof delen wereldwijd op een aansprekende manier onder de aandacht brengen van kerkleden. Tegelijk wil Verre Naasten met Missie V.O.N.K. extra inkomsten werven voor het werk van evangelisten wereldwijd.

Datum: 15 juni 2019
Auteur: Verre Naasten - Arjan Woertink
Foto: Verre Naasten
Website: http://www.verrenaasten.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: